Over Cantabile Plus

De  repetities vinden elke woensdagmiddag plaats van 14:30 tot 16:30 uur in het Huis van de Heuvel in Breda. Naast deze repetities is er extra aandacht voor stemvorming en vindt er gemiddeld tweemaal per jaar een studiedag plaats.

Enthousiast geworden? U bent van harte welkom om driemaal vrijblijvend mee te komen luisteren en zingen. Mail ons het contactformulier en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

Helaas hebben we momenteel een ledenstop voor Alten en Sopranen.

Nieuwe aanmeldingen voor deze partij worden op een wachtlijst geplaatst. Wanneer er hiervoor weer vacatures zijn worden diegenen die zich hebben aangemeld via de wachtlijst uitgenodigd en ook hiervoor geldt dan weer: driemaal meeluisteren/zingen en daarna een stemtest.

Cantabile Plus heeft een privacy protocol.

Terug